Digitale telefonie (VoIP)

Altijd en overal bellen, zolang er internet is

VoIP is de afkorting van “Voice over IP”, of bellen via het internet. VoIP heeft heel wat voordelen tegenover klassieke telefonie. Zo kan u ook met uw smartphone digitaal bellen via uw (mobiele) dataverbinding. U belt dan met een vast nummer op een mobiele telefoon en spaart kosten van een vast toestel uit. Omdat u gebruik maakt van internet hebt u ook geen klassieke telefoonlijn nodig. Daardoor bent u altijd bereikbaar en dat aan een voordelige prijs. Kiest u toch liever voor een vast toestel? Dat kan uiteraard ook met 3CX.

Ook uw telefooncentrale kan u makkelijk beheren dankzij 3CX, de gebruiksvriendelijke software waarmee PDSS werkt. Die software is ontwikkeld om flexwerken makkelijker te maken. 3CX zorgt ervoor dat gebruikers makkelijk met elkaar kunnen chatten of videobellen.

PDSS komt bij u langs voor een gesprek om uw noden en wensen te bespreken. Samen met u zoekt PDSS naar een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. Kiest u om over te stappen naar VoIP? Dan zorgt PDSS dat u op elk moment bereikbaar blijft en dat u naadloos kan overstappen.

TELEFOONCENTRALE,
VIDEOCONFERENCING,
LIVE CHAT

OVER ONS

Bij PDSS staat u centraal. PDSS luistert naar uw noden en zoekt naar oplossingen op uw maat. PDSS is een professionele en ervaren IT-dienstverlener voor KMO’s.

CONTACT

Oudestraat 113
2860 Sint-Katelijne-Waver
BTW: BE0754421458
BIPT nummer: 4023

Bank: BE03 7360 7217 0084

+32 15 79 06 50
info@pdss.eu