Digitale telefonie (VoIP)

Altijd en overal bellen, zolang er internet is

VoIP is de afkorting van “Voice over IP”, of bellen via het internet. VoIP biedt heel wat voordelen tegenover klassieke telefonie.

Zo is het mogelijk met je smartphone digitaal te bellen via jouw (mobiele) dataverbinding. Je belt dus met een vast nummer via jouw mobiele telefoon en spaart zo de kosten van een vast toestel uit.

Omdat je gebruik maakt van het internet, is een klassieke telefoonlijn niet langer nodig. Je bent altijd en overal bereikbaar en dit aan een voordelige prijs.

Natuurlijk kan je, indien gewenst, ook een vast toestel integreren met 3CX.

ANDERE VOORDELEN VAN VOIP IN JOUW BEDRIJF
Het beheer van jouw telefooncentrale wordt kinderspel dankzij 3CX, de gebruiksvriendelijke software waarmee wij werken. Deze software is ontwikkeld om flexwerken gemakkelijk te maken.

Binnen jouw bedrijf met elkaar chatten of bellen wordt nu heel eenvoudig.

HOE WERKT EEN OMSCHAKELING NAAR VOIP?
Wil je eens bekijken wat VoIP voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij komen graag een keer langs om jouw noden en wensen te bespreken. Aan de hand van dat gesprek zoeken we samen met jou naar een oplossing die aan je verwachtingen voldoet. Als je beslist de overstap te maken, zorgen wij dat je op elk moment bereikbaar blijft. De overstap gebeurt naadloos.

Animatie PDSS VoIP2

TELEFOONCENTRALE,
VIDEOCONFERENCING,
LIVE CHAT

PDSS logo diap 1

OVER ONS

Bij PDSS staat de klant centraal. PDSS luistert naar jouw noden en zoekt naar oplossingen op jouw maat.

CONTACT

Dreefvelden 11
2860 Sint-Katelijne-Waver
BIPT nummer: 4023

Bank: BE03 7360 7217 0084

+32 15 79 06 50
info@pdss.eu

WHATSAPP