Kassasysteem en voorraadbeheer

Voorraadbeheer en kassasysteem in de cloud

U zoekt een kassa- of facturatiesysteem? Of u wil uw voorraad eenvoudig beheren? PDSS werkt met Onlinefact, een systeem waarmee u eenvoudig aan de slag kan. Het is een snel en gebruiksvriendelijk facturatiesysteem dat verschillende mogelijkheden biedt. Het bevat een kassasysteem dat u makkelijk aan uw voorraadbeheer en zelfs uw webshop koppelt. De software werkt via de browser van uw computer. Via een online-account hebt u makkelijk toegang tot de software. Er is dus geen installatie nodig. Bovendien is uw administratie altijd via eender welk toestel beschikbaar.

PDSS komt bij u langs voor een gesprek om uw noden en wensen te bespreken. Samen met u zoekt PDSS naar een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. U kan kiezen uit verschillende facturatiepakketten. Hebt u gekozen? Dan zorgt PDSS voor de rest zodat u makkelijk en snel aan de slag kan.

OVER ONS

Bij PDSS staat u centraal. PDSS luistert naar uw noden en zoekt naar oplossingen op uw maat. PDSS is een professionele en ervaren IT-dienstverlener voor KMO’s.

CONTACT

Oudestraat 113
2860 Sint-Katelijne-Waver
BTW: BE0754421458
BIPT nummer: 4023

Bank: BE03 7360 7217 0084

+32 15 79 06 50
info@pdss.eu