Opzoek naar een
IT-Bedrijf in Antwerpen?

Welkom bij PDSS.eu, uw IT bedrijf met werkgebied in Antwerpen, waar we de uitdagingen van de van Antwerpse KMO’s begrijpen. Wij bieden IT-oplossingen aab die specifiek zijn ontworpen om de efficiëntie, beveiliging en groei van uw bedrijf in Antwerpen te verbeteren.

Onze IT Diensten in Antwerpen

Bij PDSS.eu bieden we een breed scala aan IT-diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf:

Telefonie (VoIP)

Websites en webshops

Webhosting

Kassasystemen

Werkplekkenbeheer

Office, mail en backup

Netwerkinfrastructuur

Narrowcasting

Telefonie
(VoIP)

Websites
en webshops

Webhosting
en onderhoud

Kassa-
systemen

Werkplekken-
beheer

Office, mail
en backup

Netwerk-
infrastructuur

Narrowcasting
(Screens)

Waarom kiezen voor PDSS.eu als uw IT bedrijf in Antwerpen?

Lokale expertise: Met ons werkgebied in Antwerpen, hebben we een grondig inzicht in de lokale zakelijke omgeving en bieden we oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van lokale bedrijven.

Gepersonaliseerde oplossingen: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij oplossingen die op maat zijn gemaakt voor de specifieke uitdagingen en doelen van uw onderneming.

Gegarandeerde kwaliteit: Wij streven naar de hoogste kwaliteit in al onze IT-diensten en projecten, waarbij uw tevredenheid altijd voorop staat.

Continu ondersteuning en begeleiding: Wij zien onze klanten als partners. Ons team staat altijd klaar om te ondersteunen en te adviseren, om ervoor te zorgen dat uw IT omgeving blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

Op zoek naar een betrouwbaar IT bedrijf in Antwerpen dat niet alleen uw technologische uitdagingen begrijpt maar ook gepersonaliseerde oplossingen biedt? PDSS.eu is uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen transformeren en groeien in het digitale tijdperk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Meer over PDSS.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT-sector, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerden kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, besloten Thomas en Lukas hun krachten definitief te bundelen. LC Solutions (Lukas) en PDSS (Thomas) gingen vanaf dan door als PDSS. Voor de klanten veranderde er weinig, behalve dat ze sindsdien kunnen rekenen op een nog completer team.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT wereld, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerde kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, toen Thomas en Lukas samen op een evenement waren, hebben ze besloten om de klanten van Lukas (LC Solutions) en die van Thomas (PDSS) samen in PDSS verder te helpen. Voor de klanten verandert er weinig, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog completer team.

Het team achter PDSS

Ons team bestaat uit verschillende IT-professionals die meedenken met jouw bedrijf. We zijn momenteel met 6 medewerkers en 10-15 freelancers die dag en nacht klaar staan om al jouw projecten en uitdagingen aan te pakken.

Ons team is bereikbaar via verschillende kanalen. Ons bereiken kan je telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 250 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS, kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 200 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS., kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

Een greep uit onze partnerships

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.