Office, mail en back-up oplossingen die gewoon werken.

Mail en office, je kan niet meer zonder binnen een bedrijf. Des te belangrijker dat deze goed zijn ingesteld. Bij PDSS bekijken we je bedrijfsstructuur en hoe we deze zo efficiënt mogelijk kunnen opzetten binnen een M365 omgeving. Slechts één gebruiker, of 10-tallen gebruikers met verschillende gedeelde postvakken? Het kan allemaal.

Behalve de mail, zijn er ook nog de cloud en de back-up oplossingen. Je bestanden verliezen na een PC crash kan grote gevolgen hebben voor de werking van je bedrijf. Bij PDSS configureren we je Sharepoint, zodat elke medewerker via hun toestel(len) aan de gedeelde bedrijfsbestanden kan.

Aangezien er actief wijzigingen worden doorgevoerd in deze omgeving, is het ook belangrijk een goede back-up te hebben hier van. Vorige week een klantenmap verwijderd, maar deze deze week terug nodig? Geen probleem, bel ons, en we zetten het terug.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.