Telefonie (VoIP)

VoIP is de afkorting van “Voice over IP”, of bellen via het internet. VoIP is doorgaans goedkoper dan klassieke telefonie. Dankzij VoIP ben je overal bereikbaar op je bedrijfsnummer, daarnaast biedt het ook talloze mogelijkheden zoals wachtrijen, keuzemenu’s, doorschakelingen,…

Websites en webshops

Een opvallende website of een goed convergerende webshop is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Zorg er voor dat toekomstige klanten jouw bedrijf en haar diensten of producten makkelijk kunnen terugvinden, met een website die gewoon moet werken. 

Webhosting

Bent u op zoek naar betrouwbare webhosting? Bij PDSS bieden wij hoogwaardige hostingoplossingen die gewoon werken. Met onze beveiligde servers en betrouwbare infrastructuur zorgen wij ervoor dat uw website altijd snel en bereikbaar is.

Kassasysteem met voorraadbeheer

Kassabeheer, voorraadbeheer of de dagelijkse administratie? Dat is een fluitje van een cent met OnlineFact, dankzij onze expertise en hun geweldige software krijg je jouw winkel zo op orde. Dit kan allemaal vanuit je browser.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer, ondersteuning aan eindgebruikers en het vinden van de juiste hardware zijn essentiële elementen voor een efficiënte IT-infrastructuur. We staan klaar om u te ondersteunen bij het beheer van uw werkplekken, zodat uw medewerkers probleemloos kunnen werken. Daarnaast helpen we u graag bij het aanschaffen van de juiste hardware voor uw bedrijf.

Office, mail en backup

Bij PDSS begrijpen we dat uw mail- en Office 365 behoeften van groot belang zijn. Of het nu gaat om het beheren van uw zakelijke correspondentie of het beschermen van uw waardevolle bestanden, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Bij PDSS staan betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen centraal. 

Netwerkinfrastructuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare netwerkinfrastructuur en wifi installatie? Bij PDSS geloven we in IT-oplossingen die gewoon werken, en daarom bieden wij netwerkinfrastructuur met Ubiquiti. Met onze expertise en betrouwbare apparatuur zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnetwerk altijd snel en veilig is. Of u nu een klein kantoor of een groot bedrijf heeft, wij hebben de oplossing die perfect bij uw behoeften past.

Narrowcasting (PDSS Screens)

Last but not least… Ontdek de kracht van narrowcasting met PDSS! Met onze PDSS Screens brengt u uw boodschap tot leven en bereikt u uw doelgroep op een unieke en impactvolle manier. Met narrowcasting kunt u uw content op maat maken en gericht delen op specifieke locaties en momenten, waardoor u de betrokkenheid en interactie met uw doelgroep vergroot. Of het nu gaat om informatieve displays, reclame of interne communicatie, wij bieden de oplossing die bij uw bedrijf past.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.