Digitale telefonie,
overal bereikbaar.

Zakelijke telefonie met VoIP icoontje

VoIP is de afkorting van “Voice over IP”, of bellen via het internet. Zakelijke telefonien met VoIP is doorgaans goedkoper dan klassieke telefonie. Dankzij onze zakelijke telefonie oplossing ben je overal bereikbaar op je bedrijfsnummer, daarnaast biedt het ook talloze mogelijkheden zoals wachtrijen, keuzemenu’s, doorschakelingen,…

Omdat VoIP gebruikmaakt van het internet, is een traditionele telefoonlijn overbodig geworden. Dit betekent dat je altijd en overal bereikbaar bent, en dat nog wel tegen een voordelige prijs. Met VoIP kun je via een app op je mobiele toestel bellen, doorschakelen, je beschikbaarheidsstatus wijzigen, en meer. En als je wilt, kun je natuurlijk nog steeds een vast toestel gebruiken in combinatie met 3CX.

Zakelijke telefonie op maat

VoIP stelt je in staat jouw telefoniesysteem precies naar wens in te richten. Of het nu gaat om basis doorschakelingen of geavanceerde functies zoals voicemail naar email, alles is mogelijk. We kunnen samen een duidelijk schema ontwerpen dat toont hoe gesprekken binnen jouw organisatie worden geleid. Dit schema, eenvoudig met pijlen op een blad, helpt bij het efficiënt instellen en aanpassen van je systeem.

Thuis en remote werken

Met VoIP is thuiswerken een fluitje van een cent. Werknemers kunnen onder hun kantoornummer bereikbaar blijven, waar ze ook zijn, zolang er maar internetverbinding is. Dit bevordert een flexibele werkplek en zorgt ervoor dat het werk ongestoord door kan gaan, ongeacht de locatie van het team.

Managed formules bij PDSS

Voor wie niet de tijd of kennis heeft om een VoIP-systeem zelf te beheren, biedt PDSS managed formules aan. Wij nemen het beheer van je telefoniesysteem volledig over. Van het toevoegen van gebruikers tot het aanpassen van de callflow en het instellen van specifieke functies, ons team zorgt ervoor. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van een professioneel beheerd telefoniesysteem dat met je mee groeit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.