Een netwerk dat
gewoon werkt.

Een stabiel netwerk binnen je bedrijf is cruciaal voor een goede werking. Bekabeld of draadloos, je netwerk moet gewoon werken. Bij PDSS kijken we naar je bedrijfsomgeving en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Bij een eerste bezoek gaan we rond in je bedrijf en kijken we naar wat er al is, en wat er nog nodig is. We bespreken met jou jullie werking en welke noden er zijn qua netwerk. Zo vinden we meteen een passende oplossing.

Na onze analyse van je bedrijf, gaan we over tot installatie. We plannen samen een datum in en zorgen voor een vlotte overgang. We vertrekken niet voor alles grondig getest is.

Uiteraard stopt het niet na de installatiedatum. We zijn klaar voor support achteraf, en blijven ook de nodige veiligheidsupdates van je netwerk doen. Want je netwerk moet ook blijven werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.