Websites & webshops,
die gewoon werken.

Een opvallende website of een goed convergerende webshop is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Zorg er voor dat toekomstige klanten jouw bedrijf en haar diensten of producten makkelijk kunnen terugvinden, met een website die gewoon moet werken. Met onze developers en designers bouwen we een website helemaal naar jouw wens.

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel dat jouw online aanwezigheid precies weerspiegelt wie je bent als bedrijf. Daarom bieden wij bij PDSS geen standaard templates aan, maar ontwerpen we websites en webshops die volledig op maat zijn gemaakt, afgestemd op jouw unieke stijl en bedrijfsbehoeften.

Van design tot realisatie

Ons proces begint met het zorgvuldig uitwerken van een design in PDF-vorm. Dit stelt ons in staat om efficiënt te werken: pas na jouw goedkeuring van het ontwerp starten we met de daadwerkelijke bouw van de website of webshop. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw visie en verwachtingen, zonder onnodige aanpassingen of vertragingen tijdens de ontwikkelingsfase.

Integraties en functies

We begrijpen het belang van een naadloze integratie tussen jouw online platform en bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het koppelen van webshops met online facturatie, het integreren van contactformulieren met jouw CRM-systeem of het verbinden van je website met een mailinglijst; wij zorgen ervoor dat jouw digitale tools efficiënt samenwerken.

Webshops

Voor webshops gaan we een stap verder door geavanceerde functionaliteiten te bieden zoals een duidelijke zoekfunctie en uitgebreide filteropties, zodat jouw klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Bestellingen kunnen worden gekoppeld aan verschillende softwarepakketten om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Elke klant krijgt een persoonlijke login en de mogelijkheid om updates of mails te ontvangen over hun bestellingen, wat zorgt voor een soepele en gepersonaliseerde winkelervaring.

Bij PDSS zijn we toegewijd aan het creëren van op maat gemaakte, efficiënte websites en webshops die niet alleen jouw merk versterken, maar ook bijdragen aan de groei van je bedrijf. Met onze expertise en jouw visie kunnen we samen een online aanwezigheid bouwen die precies past bij wat jouw bedrijf uniek maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.