Over ons

PDSS staat klaar voor jou om samen verschillende IT-projecten aan te pakken. Uit onze ervaring is gebleken dat een fijne samenwerking belangrijk is om een project vlot te laten verlopen. Hierdoor is onze belangrijkste missie om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, dit bereiken we door onze persoonlijke aanpak. Onze persoonlijke aanpak definieert zich door 24/7 bereikbaar te zijn via meerdere kanalen zijnde telefonisch, per mail en via whatsapp. Ook zorgen we er steeds voor dat je slechts 1 aanspreekpunt hebt voor al je vragen en eventuele problemen. Op deze manier word je steeds persoonlijk verder geholpen wat de grote waarde is van ons bedrijf.

Wij komen graag langs bij jou voor een vrijblijvend gesprek om mogelijke projecten en samenwerkingen te bekijken. Van idee tot volledige uitwerking kan je rekenen op ons. We werken een project steeds zo efficiënt mogelijk uit voor jou waarbij we rekening houden met jouw noden.

Nazorg is een andere belangrijke waarde voor ons bedrijf. Na afwerking van een project kan je steeds rekenen op onze bereikbaarheid. Wij blijven steeds ter beschikking voor jou voor eventuele wijzigingen of onderhoud. Hiervoor kan je steeds terecht bij jouw aanspreekpunt via een kanaal naar keuze.

Animatie PDSS Ons

Wij denken graag met je mee…

Bedrijfsgegevens:

PDSS – People Driven Software & Services
Dreefvelden 11
2860 Sint-Katelijne-Waver
België
BE0754421458
info@pdss.eu
www.pdss.eu

PDSS logo diap 1

OVER ONS

Bij PDSS sta jij centraal. PDSS luistert naar jouw noden en zoekt naar oplossingen op jouw maat.

CONTACT

Dreefvelden 11
2860 Sint-Katelijne-Waver
BIPT nummer: 4023

Bank: BE03 7360 7217 0084

+32 15 79 06 50
info@pdss.eu

WHATSAPP