Deze tevreden
klanten rekenen al op PDSS.

Totaalproject: Jobitex

Jobitex, een toonaangevend werkledijbedrijf, transformeerde hun bedrijfsvoering met de hulp van PDSS. Door onze digitale oplossingen kunnen ze zich nu meer richten op kernactiviteiten. Ontdek hier hoe digitalisatie hun bedrijfsprocessen vereenvoudigde.

Totaalproject: VideoTake

VideoTake, een veelzijdige broodjeszaak, vapeshop en koffiebar, heeft met PDSS hun technologie vernieuwd. Van een aantrekkelijke website tot geavanceerde VoIP-telefonie, ontdek hoe wij hun digitale aanwezigheid en communicatie hebben getransformeerd

Website en calculator: See You

Let Them See You, experts in belettering en wrapping, stapte over naar een nieuwe website met de hulp van PDSS. Door het vernieuwen van hun website en het integreren van een geavanceerde offertecalculator, hebben we hun proces van offerte-aanvragen aanzienlijk vereenvoudigd. Ontdek hoe deze digitale tools hun werk efficiënter maakten.

Website en Escaperoomsoftware: Burney’s

Bij Burney’s hadden ze enkele tijd na hun start nood aan een nieuwe website, die meer aansloot bij hun activiteiten. Hiervoor konden ze rekenen op PDSS!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.