Alles wat je moet weten over de kosten van
VoIP telefonie.

VoIP (Voice over IP), is een technologie die het mogelijk maakt om telefoongesprekken via het internet te voeren in plaats van via een traditionele telefoonlijn. Hoewel VoIP veel voordelen biedt, zoals lagere gesprekskosten en meer functionaliteiten, zijn er ook kosten verbonden aan het gebruik ervan. De kosten van VoIP telefonie kunnen bestaan uit abonnementskosten voor de service, kosten voor de aanschaf van de benodigde hardware en software, en eventuele extra kosten voor het gebruik van bepaalde functionaliteiten zoals voicemail of conference calling. Het is daarom belangrijk voor bedrijven en consumenten om goed geïnformeerd te zijn over de kosten van VoIP voordat ze besluiten om over te stappen op deze technologie.

Een volledige telefooncentrale, is dat altijd nodig?

Kleine bedrijven met minder dan 8 gebruikers hebben vaak moeite met het vinden van betaalbare oplossingen voor hun telecommunicatiebehoeften. Traditionele telefooncentrales kunnen duur zijn en vereisen vaak aanzienlijke investeringen in hardware en onderhoud. Gelukkig is er nu een betaalbaar alternatief beschikbaar in de vorm van een gedeelde telefooncentrale, die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven.

Met onze gedeelde telefooncentrale kunnen bedrijven profiteren van geavanceerde telecommunicatiefuncties tegen een fractie van de kosten van traditionele systemen. Voor slechts 20 euro per gebruiker per maand, inclusief belkosten, kunnen bedrijven genieten van een breed scala aan functies, zoals keuzemenu’s, belgroepen, voicemail naar e-mail, en nog veel meer. Dit alles zonder de noodzaak van dure hardware of software-installaties.

Een ander voordeel van onze gedeelde telefooncentrale is de schaalbaarheid. Bedrijven kunnen eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen of verwijderen zonder extra kosten of gedoe. Dit maakt de oplossing ideaal voor groeiende bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Daarnaast biedt onze gedeelde telefooncentrale ook uitstekende ondersteuning en uptime-garanties, zodat bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare communicatieoplossing.

Kortom, voor kleine bedrijven met minder dan 8 gebruikers is onze gedeelde telefooncentrale een ideale oplossing die betaalbaar, flexibel en betrouwbaar is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze oplossing uw bedrijf ten goede kan komen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ook een voordelige oplossing voor grote bedrijven

Bedrijven met meer dan 8 gebruikers die op zoek zijn naar een voordelige manier om te bellen kunnen profiteren van een eigen centrale die beheerd en ontzorgd wordt door PDSS. Door te kiezen voor een centrale op maat kunnen bedrijven besparen op hun telefoonkosten en profiteren van de voordelen van een professionele en betrouwbare telefoonoplossing. PDSS zorgt voor het beheer en onderhoud van de centrale, waardoor bedrijven zich kunnen focussen op hun core business zonder zich zorgen te hoeven maken over hun telefoonnetwerk. Met de expertise en ondersteuning van PDSS kunnen bedrijven met meer dan 8 gebruikers genieten van een efficiënte en kosteneffectieve telefoonoplossing.

Telefonie op maat

VoIP stelt je in staat jouw telefoniesysteem precies naar wens in te richten. Of het nu gaat om basis doorschakelingen of geavanceerde functies zoals voicemail naar email, alles is mogelijk. We kunnen samen een duidelijk schema ontwerpen dat toont hoe gesprekken binnen jouw organisatie worden geleid. Dit schema, eenvoudig met pijlen op een blad, helpt bij het efficiënt instellen en aanpassen van je systeem.

Wat onze klanten zeggen

Meer over PDSS.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT-sector, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerden kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, besloten Thomas en Lukas hun krachten definitief te bundelen. LC Solutions (Lukas) en PDSS (Thomas) gingen vanaf dan door als PDSS. Voor de klanten veranderde er weinig, behalve dat ze sindsdien kunnen rekenen op een nog completer team.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT wereld, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerde kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, toen Thomas en Lukas samen op een evenement waren, hebben ze besloten om de klanten van Lukas (LC Solutions) en die van Thomas (PDSS) samen in PDSS verder te helpen. Voor de klanten verandert er weinig, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog completer team.

Het team achter PDSS

Ons team bestaat uit verschillende IT-professionals die meedenken met jouw bedrijf. We zijn momenteel met 6 medewerkers en 10-15 freelancers die dag en nacht klaar staan om al jouw projecten en uitdagingen aan te pakken.

Ons team is bereikbaar via verschillende kanalen. Ons bereiken kan je telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 250 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS, kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 200 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS., kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

Onze diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten en til je bedrijf naar een hoger niveau. PDSS biedt een breed scala aan oplossingen op maat van jouw onderneming haar behoeften. Of je nu een professionele website nodig hebt, je netwerk wilt beveiligen of kwalitatieve hardware wilt aanschaffen, wij staan klaar om je te helpen. Vertrouw op ons team van ervaren professionals en geniet van IT-oplossingen die gewoon werken. Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten en til je bedrijf naar een hoger niveau. PDSS biedt een breed scala aan oplossingen op maat van jouw onderneming haar behoeften. Of je nu een professionele website nodig hebt, je netwerk wilt beveiligen of kwalitatieve hardware wilt aanschaffen, wij staan klaar om je te helpen. Vertrouw op ons team van ervaren professionals en geniet van IT-oplossingen die gewoon werken. Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen.

Telefonie (VoIP)

Websites en webshops

Webhosting

Kassasystemen

Werkplekkenbeheer

Office, mail en backup

Netwerkinfrastructuur

Narrowcasting

Telefonie
(VoIP)

Websites
en webshops

Webhosting
en onderhoud

Kassa-
systemen

Werkplekken-
beheer

Office, mail
en backup

Netwerk-
infrastructuur

Narrowcasting
(Screens)

En nog zo veel meer…

Bij PDSS ontzorgen we de KMO op vlak van IT. Hier zoeken we met jou dus een gepaste oplossing.

En nog zo veel meer…

Bij PDSS ontzorgen we de KMO op vlak van IT. Hier zoeken we met jou dus een gepaste oplossing.

Een greep uit onze partnerships

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.