Opzoek naar een IT-Bedrijf in Lier?

Welkom bij PDSS.eu, uw vooraanstaande IT bedrijf in Lier, waar wij de technologische uitdagingen van vandaag begrijpen en de innovatieve oplossingen bieden die u nodig heeft om te excelleren in het digitale tijdperk. Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte IT-diensten die naadloos integreren met uw bedrijfsdoelstellingen, waardoor uw onderneming in Lier kan groeien en innoveren.

Onze Diensten – Afgestemd op uw succes in Lier

Als IT partner in Lier, bieden we een breed scala aan diensten, ontworpen om uw bedrijf vooruit te helpen:

Telefonie (VoIP)

Websites en webshops

Webhosting

Kassasystemen

Werkplekkenbeheer

Office, mail en backup

Netwerkinfrastructuur

Narrowcasting

Telefonie
(VoIP)

Websites
en webshops

Webhosting
en onderhoud

Kassa-
systemen

Werkplekken-
beheer

Office, mail
en backup

Netwerk-
infrastructuur

Narrowcasting
(Screens)

Waarom Kiezen voor PDSS.eu in Lier?

Gericht op Lier en omstereken: Onze lokale kennis en aanwezigheid in Lier en omtreken betekenen dat we begrijpen wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn in deze regio.

Gepersonaliseerde oplossingen: Wij geloven in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen en doelen van uw onderneming.

Kwaliteitsgarantie: Ons streven naar 100% tevredenheid, dit betekent dat we toegewijd zijn aan het leveren van de hoogste kwaliteit in al onze diensten, van ontwikkeling tot ondersteuning.

Langdurige samenwerking: Bij PDSS.eu zien we onszelf als meer dan een leverancier; wij zijn uw partner in IT oplossingen, met een team dat altijd klaar staat om u te ondersteunen.

Zoekt u een betrouwbaar IT bedrijf in Lier dat u kan helpen om te navigeren door de uitdagingen van het digitale landschap? Ontdek wat PDSS.eu voor uw bedrijf kan betekenen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Meer over PDSS.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT-sector, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerden kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, besloten Thomas en Lukas hun krachten definitief te bundelen. LC Solutions (Lukas) en PDSS (Thomas) gingen vanaf dan door als PDSS. Voor de klanten veranderde er weinig, behalve dat ze sindsdien kunnen rekenen op een nog completer team.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT wereld, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerde kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, toen Thomas en Lukas samen op een evenement waren, hebben ze besloten om de klanten van Lukas (LC Solutions) en die van Thomas (PDSS) samen in PDSS verder te helpen. Voor de klanten verandert er weinig, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog completer team.

Het team achter PDSS

Ons team bestaat uit verschillende IT-professionals die meedenken met jouw bedrijf. We zijn momenteel met 6 medewerkers en 10-15 freelancers die dag en nacht klaar staan om al jouw projecten en uitdagingen aan te pakken.

Ons team is bereikbaar via verschillende kanalen. Ons bereiken kan je telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 250 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS, kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 200 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS., kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

Een greep uit onze partnerships

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.