Opzoek naar een IT-Bedrijf in Zemst?

Bij PDSS.eu, uw vooraanstaande IT bedrijf in Zemst, begrijpen we de specifieke uitdagingen en kansen die de digitale transformatie biedt aan bedrijven in de regio. Wij zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve en op maat gemaakte IT-oplossingen die uw onderneming helpen groeien, innoveren en excelleren in de snel evoluerende digitale wereld.

Ons Aanbod van IT Diensten in Zemst

Wij bieden een breed scala aan IT-diensten, speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf in Zemst:

Telefonie (VoIP)

Websites en webshops

Webhosting

Kassasystemen

Werkplekkenbeheer

Office, mail en backup

Netwerkinfrastructuur

Narrowcasting

Telefonie
(VoIP)

Websites
en webshops

Webhosting
en onderhoud

Kassa-
systemen

Werkplekken-
beheer

Office, mail
en backup

Netwerk-
infrastructuur

Narrowcasting
(Screens)

Waarom kiezen voor PDSS.eu als uw IT bedrijf in Zemst?

Lokale Expertise: Gelegen in Zemst, hebben we een diep begrip van de lokale markt en bedrijfscultuur, waardoor we nauw met u kunnen samenwerken en oplossingen kunnen bieden die echt resoneren met uw bedrijfsdoelen.

Persoonlijke Aanpak: We geloven dat geen twee bedrijven identiek zijn. Onze gepersonaliseerde benadering zorgt ervoor dat u IT-oplossingen krijgt die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kwaliteitsgarantie: Onze toewijding aan kwaliteit en excellentie in elke dienst die we leveren, verzekert u van betrouwbare en effectieve IT-oplossingen.

Toegewijde Ondersteuning: Als uw partner in IT, zijn we toegewijd aan uw succes. Ons team biedt voortdurende ondersteuning en advies om uw bedrijf vooruit te helpen.

Bent u op zoek naar een IT bedrijf in Zemst dat begrijpt hoe technologie uw bedrijf kan versterken? Kies voor PDSS.eu. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen uw IT-visie kunnen realiseren en uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Meer over PDSS.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT-sector, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerden kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, besloten Thomas en Lukas hun krachten definitief te bundelen. LC Solutions (Lukas) en PDSS (Thomas) gingen vanaf dan door als PDSS. Voor de klanten veranderde er weinig, behalve dat ze sindsdien kunnen rekenen op een nog completer team.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT wereld, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerde kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, toen Thomas en Lukas samen op een evenement waren, hebben ze besloten om de klanten van Lukas (LC Solutions) en die van Thomas (PDSS) samen in PDSS verder te helpen. Voor de klanten verandert er weinig, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog completer team.

Het team achter PDSS

Ons team bestaat uit verschillende IT-professionals die meedenken met jouw bedrijf. We zijn momenteel met 6 medewerkers en 10-15 freelancers die dag en nacht klaar staan om al jouw projecten en uitdagingen aan te pakken.

Ons team is bereikbaar via verschillende kanalen. Ons bereiken kan je telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 250 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS, kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 200 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS., kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

Een greep uit onze partnerships

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.