Kassasysteem met voorraadbeheer dat gewoon werkt.

Kassabeheer, voorraadbeheer of de dagelijkse administratie? Dat is een fluitje van een cent met OnlineFact, dankzij onze expertise en hun geweldige software krijg je jouw winkel zo op orde.

Met Onlinefact kan je je volledige bedrijfsprocess gaan beheren en optimaliseren. Dit gaat zowel qua aankoop als verkoop, op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Ook kan je er voor kiezen enkel de kassamodule te gebruiken. Je gebruikt het zo uitgebreid als je zelf wil.

Koppel je omgeving met verschillende andere software

Je kan onlinefact ook op verschillende manieren gaan koppelen met andere softwarepakketten. Zo koppel je bijvoorbeeld producten en voorraad gemakkelijk met je webshop binnen Woocommerce of Shopify. Of koppel met 3CX, zodat de klantenfiche openspringt wanneer je gebeld wordt door een gekende klant. Ook hebben we bij PDSS een KPI dashboard gebouwd waar je je cijfers op een overzichtelijke manier kan raadplegen.

Flexibele mogelijheden

De kassa zelf kan in koop of huurvorm en de licentie is zeer voordelig van prijs. PDSS kan voor jou een demo geven, de installatie doen of heel je project mee begeleiden. De keuze is aan jou!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.