Breng je klanten op de hoogte met 
PDSS Screens.

Narrowcasting met PDSS Screens

Je klanten informeren, een nieuwe promo tonen of je menu weergeven? De mogelijkheden met de narrowcasting oplossing van PDSS Screens zijn eindeloos. In een handig portaal kan je zelf je content beheren. Je kan verschillende types media toevoegen, content plannen en je scherm automatisch laten aan / uit gaan.

Starten met narrowcasting

Wanneer je wil gaan starten met PDSS screens, kijken we samen even wat er mogelijk is. Heb je zelf al schermen? Voorzien wij ze voor je? Aan jou de keuze. Eens beslist komen we de toestellen en eventuele schermen installeren en plaatsen we met jou de initiële content er op. Hierna kan je zelf aan de slag, maar uiteraard kan je altijd ook bellen naar onze support als je vragen hebt.

Zodra je reclameschermen ophangen en werken kan je alles makkelijk beheren vanuit een simpel en gebruiksvriendelijk dashboard. Is volledige automatisatie meer jouw ding? Dan zorgen onze experts voor een diepe integratie met andere systemen die runnen in jouw bedrijf, waar dan inhoud voor op je schermen uitgetrokken kan worden. Zoals promo’s of bestsellers die we uit je kassasysteem kunnen halen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.