3CX

Telewerken, vergaderen, bellen, … via digitale telefonie (VoIP)

3CX is de software waarmee PDSS werkt voor digitale telefonie of VoIP. 3CX is ontwikkeld om telewerken makkelijker te maken. Het zorgt ervoor dat gebruikers makkelijk met elkaar kunnen chatten of videobellen, maar het heeft nog tal van andere voordelen. Met 3CX bent u overal en altijd verbonden met uw kantoor. Dankzij de software staat u makkelijk in contact met uw klanten, werknemers en leveranciers, waar u ook bent. Telewerken, vergaderen of bellen, … ontdek wat u met de software nog meer kan.

Telewerken

Met 3CX is telewerken heel simpel. U verbindt uw telefoon met het internet en klaar. Zo werkt u waar u wil, zolang er maar internet is. U kan ook makkelijk doorverbinden met de collega’s die op kantoor of thuis werken. U verliest geen tijd door een installatie. Omdat uw telefoon met het internet verbonden is, maakt u meteen verbinding met de telefooncentrale van uw bedrijf.

Vergaderen en bellen

Dankzij de online vergadertool staat u makkelijk in contact met uw collega’s, leveranciers en klanten. Video- of audioconferencing, u kiest. U kan uw scherm of documenten delen, werken met whiteboard en zelfs enquêtes afnemen. U hoeft daarvoor geen extra plug-ins te installeren

U kan ook bellen zoals u dat met een telefoon zou doen, maar dan via het internet. 3CX biedt de mogelijkheid om iemand in wacht te zetten of door te schakelen. Omdat u online belt, hoeft u geen vast toestel aan te kopen.

Geen vast toestel dankzij de 3CX app

Dankzij de app kan u uw smartphone gebruiken in plaats van een vast toestel. De app biedt dezelfde functionaliteiten als een vast toestel. Doorverbinden, in wacht zetten… met de app werkt u zoals met een vast toestel op kantoor. Zo bent u altijd bereikbaar. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Verhoog uw klantenservice met de CRM-integratie

Verhoog uw klantenservice dankzij de integratie met uw CRM-systeem. U kan dan eenvoudig communiceren en efficiënter werken. Komt er een oproep binnen? Dan koppelt het programma die automatisch met de klantengegevens en weet u meteen wie u aan de lijn hebt. Via het systeem belt u makkelijk naar uw klanten of maakt u een nieuw record aan wanneer een nieuwe klant u belt.

Bellen vanuit de webbrowser

Dankzij de webclient van 3CX belt u vanuit uw webbrowser. 3CX voorziet een extensie voor Google Chrome zodat u vanuit uw browser kan bellen in één klik. De webphone-functie van 3CX heeft dezelfde functionaliteiten als een vast toestel.

Zakelijk sms-verkeer beheren

Zakelijke sms’en beheren doet u op eenvoudige manier met 3CX. U kan uw werknemers sms’en laten versturen via een zakelijk nummer, bijvoorbeeld voor aanbiedingen of deals. Ze hoeven hun privé-nummer dan niet te gebruiken. Ook inkomende sms’en kan u beheren. U kan ze toewijzen aan bepaalde werknemers of in een wachtrij plaatsen. Zo bent u zeker dat elk inkomend bericht beantwoord wordt.

 

Overtuigd van onze 3CX-oplossing?

Animatie PDSS VoIP2

TELEFOONCENTRALE,
VIDEOCONFERENCING,
LIVE CHAT

Live chat

Chatten met de bezoekers van uw website of Facebookpagina? Dat is mogelijk met 3CX. Dat kan via de web-client of via de app. Wil u overschakelen naar telefoon of videogesprek? Ook dat kan eenvoudig met de live chat-functie. U verlaagt de contactdrempel en zet bezoekers makkelijker om in leads. Dankzij de integratie met het CRM-systeem kan u ook makkelijk klanten herkennen.

Haal meer uit Microsoft 365

Werkt u met Microsoft 365? Dan kan u dankzij 3CX nog meer uit de software halen. 3CX communiceert met Microsoft 365 zodat uw agenda en status synchroniseren met uw 3CX. Bent u bijvoorbeeld in vergadering? Dan houdt 3CX daar rekening mee. U werkt dus nog efficiënter dankzij de koppeling van 3CX met Microsoft 365. 

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

3CX heeft tal van mogelijkheden, maar is eenvoudig beheer. Geen moeilijke software of ingewikkelde call-flows, alles verloopt via een gebruiksvriendelijk platform. Daardoor wint u tijd die u kan investeren in uw bedrijf. Wil u toch call-flows instellen? Dat kan. U kan eenvoudig zelf wachtrijen, keuzemenu’s, voicemails, … instellen voor een optimale bereikbaarheid. 

Callcenter

U wil uw klanten snel helpen en liefst zo weinig mogelijk doorverbinden. Met de geïntegreerde callcenteroplossing houdt u elke klant tevreden. U kan wachtrijen voor personen en groepen voorzien, zo mist u geen enkele oproep. Een drukke periode? Dankzij de terugbeloptie belt u makkelijk terug. Uw werknemers kunnen de oproepen overal beantwoorden dankzij de verschillende mogelijkheden tot telewerken.

U kan de gesprekken ook opnemen. Zo traint u uw medewerkers om vlotte telefoongesprekken te voeren. U kan ook meeluisteren met gesprekken of een gesprek overnemen.

Hoelang zijn de wachttijden? Zijn er afgebroken oproepen? Hoe snel beantwoorden medewerkers de telefoon en hoe vaak bellen ze terug? Met 3CX maakt u rapporten zodat u een goed beeld hebt van alle gesprekken. Met die inzichten verhoogt u uw klantenservice. 3CX biedt ook een wallboard en voorziet een realtime monitoring zodat u de wachtrijen in de gaten kan houden. 

SIP Trunk als alternatief voor een telefoonlijn

Voor digitale telefonie hebt u een SIP trunk nodig. Een SIP trunk kan u vergelijken met de traditionele telefoonlijn, maar dan over internet. De SIP Trunk zorgt ervoor dat spraak en data over hetzelfde netwerk lopen. De installatie van een SIP trunk is heel eenvoudig, u hoeft daarvoor zelf niets te doen.