hardware

Gewoon goed werkende hardware

Niets is zo belangrijk als de juiste hardware op de juiste plek. Dankzij ons sterk netwerk aan partners en leveranciers biedt PDSS niet alleen sterk advies op maat, maar ook een scherpe prijs.

Op maat gemaakte hardware oplossingen

Samen met jou analyseren we de specifieke eisen van je bedrijf en stellen we een hardwarepakket samen dat perfect past. Of je nu op zoek bent naar een vloot tablets voor je mobiele medewerkers, een uitgebreide callcenter kit met alle benodigde telefonie hardware, of gewoon betrouwbare computers voor je kantoor – wij hebben de oplossing.

Kwaliteit en Prijs in Balans

Dankzij ons uitgebreide netwerk van distributeurs kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijzen. We zorgen ervoor dat je investeert in hardware die niet alleen voldoet aan je huidige eisen, maar ook voorbereid is op de toekomst.

Voordelen van onze hardware dienst:

  • Volledig maatwerk: Van tablets tot callcenter kits en computers, alles wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Topkwaliteit: Wij selecteren alleen de beste producten van gerenommeerde merken.
  • Scherpe prijzen: Dankzij onze sterke relaties met distributeurs kunnen we scherpe prijzen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Ondersteuning: Ons team staat klaar om je te helpen bij de installatie en het beheer van je hardware, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Managed Hardware Services bij PDSS

Voor bedrijven die liever geen omkijken hebben naar hun hardwarebeheer, biedt PDSS managed services aan. Wij nemen het volledige beheer van je hardware over, van installatie tot onderhoud. Zo heb je bijvoorbeeld ons ‘werkplekkenbeheer‘ oplossing waarmee je verzekerd bent van een soepel werkende infrastructuur die met je mee groeit.

Wil je ook een oplossing op maat die gewoon werkt?

PDSS Biedt een breed scala aan oplossingen op maat van jouw onderneming haar behoeften. Of je nu een professionele website nodig hebt, je netwerk wilt beveiligen of kwalitatieve hardware wilt aanschaffen, wij staan klaar om je te helpen. 

Zit je graag eens samen om de mogelijkheden te bekijken?

het hele team | PDSS