Met deze diensten 
helpen we Jobitex

Jobitex is dé specialist in werkkledij en veiligheidsschoenen van de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche en meer dan 5000 professionele klanten staat ons ijzersterke team voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen, telkens met een glimlach. Samen zorgen we ervoor dat je met onze werkkledij en veiligheidsschoenen sterk voor elk werk voor de dag komt. Dit op een stijlvolle manier, gekoppeld aan kwaliteit met zeer hoog draagcomfort. Want wat je bij JOBiTEX koopt moét gewoon goed zijn.

Telefonie (VoIP)

Bij Jobitex hebben ze een VoIP telefooncentrale van PDSS. Ze doen op die manier zowel hun interne als externe communicatie. Dankzij de telefonie integratie schakelen ze vlot door, bellen ze van op hun mobiel en springt de klantenfiche van hun facturatiesysteem open wanneer een gekende klant belt.

Webshop

Bij Jobitex hebben ze een webshop met meer dan 5000 actieve producten. Om deze gemakkelijk en overzichtelijk weer te geven zijn we met hen gaan nadenken over een handige menustructuur en een easy-to-use filtering. Ook via de zoekfunctie kunnen de klanten hun favoriete producten terugvinden. De webshop is, net zoals de telefonie, gekoppeld aan hun facturatie en voorraadbeheersysteem. Zo missen ze geen enkele bestelling en blijft de voorraad ook online accuraat.

Kassasysteem met voorraadbeheer

Bij Jobitex gebruiken ze Onlinefact voor voorraadbeheer, facturatie, orderpicking, hun fysieke kassa en nog veel meer. Onlinefact is bij hen dan ook gekoppeld aan al hun andere diensten zoals telefonie en webshop. We hebben met PDSS ook verschillende extra’s voorzien voor Jobitex, zoals een KPI dashboard om hun cijfers beter te kunnen inzien of hun sms systeem die de contacten uit Onlinefact gaat halen.

Werkplekbeheer

Om al deze voorgaande diensten goed te kunnen beheren, hebben ze bij Jobitex ook nood aan werkend IT materiaal. Bij Jobitex voorzien wij de nodige hardware, en gaan we ondersteuning bieden wanneer hun medewerkers vragen hebben.

Netwerkinfrastructuur

Met al deze digitale diensten is een stabiele netwerkverbinding uiteraard cruciaal. Bij Jobitex voorzien we de nodige infrastructuur voor hun bekabeld en draadloos netwerk.

Narrowcasting (PDSS Screens)

Om hun nieuwste kassakoopjes of schoenpromoties te tonen, maken ze bij Jobitex gebruik van PDSS Screens. Ze kunnen zelf hun content beheren, plaatsen en plannen. Zo zijn hun klanten steeds op de hoogte.

Ook een oplossing zoals Jobitex?

Kom eens een koffie of pintje drinken.
We leggen je alles rustig uit.