Opzoek naar een IT-Bedrijf in Mechelen?

Bij PDSS.eu, uw toonaangevende IT bedrijf gevestigd in Mechelen, begrijpen we de unieke technologische uitdagingen en kansen die bedrijven vandaag de dag ervaren. Onze missie is om IT-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij uw zakelijke behoeften, waardoor u kunt groeien zonder bezig te zijn met IT problemen.

Onze Diensten – Afgestemd op uw succes in Mechelen

Als IT partner in Mechelen, bieden we een breed scala aan diensten, ontworpen om uw bedrijf vooruit te helpen:

Telefonie (VoIP)

Websites en webshops

Webhosting

Kassasystemen

Werkplekkenbeheer

Office, mail en backup

Netwerkinfrastructuur

Narrowcasting

Telefonie
(VoIP)

Websites
en webshops

Webhosting
en onderhoud

Kassa-
systemen

Werkplekken-
beheer

Office, mail
en backup

Netwerk-
infrastructuur

Narrowcasting
(Screens)

Waarom kiezen voor PDSS.eu als Uw IT partner in Mechelen?

Lokale Expertise
Gevestigd in Mechelen, begrijpen we de lokale markt en zijn we in staat om snel en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Op Maat Gemaakte Oplossingen
Wij geloven dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Onze op maat gemaakte IT-oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan uw unieke zakelijke uitdagingen te voldoen.

Toewijding aan Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons voorop. Van softwareontwikkeling tot netwerkbeheer, we zetten ons in voor het leveren van de hoogste standaard van dienstverlening.

Partnerschap en Ondersteuning
We zien onszelf als meer dan alleen een leverancier; we zijn een partner in uw succes. Ons team staat altijd klaar om ondersteuning en advies te bieden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare IT partner in Mechelen die u kan helpen navigeren in het complexe digitale landschap? Kijk niet verder dan PDSS.eu. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en transformeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Meer over PDSS.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT-sector, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerden kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, besloten Thomas en Lukas hun krachten definitief te bundelen. LC Solutions (Lukas) en PDSS (Thomas) gingen vanaf dan door als PDSS. Voor de klanten veranderde er weinig, behalve dat ze sindsdien kunnen rekenen op een nog completer team.

Ontstaan van PDSS

Thomas en Lukas waren beide actief in de IT wereld, toen ze elkaar 6 jaar geleden leerde kennen. Wat begon als kleine opdrachtjes uitvoeren naar elkaars klanten toe, werd al snel een nauwe samenwerking. 

In 2022, toen Thomas en Lukas samen op een evenement waren, hebben ze besloten om de klanten van Lukas (LC Solutions) en die van Thomas (PDSS) samen in PDSS verder te helpen. Voor de klanten verandert er weinig, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog completer team.

Het team achter PDSS

Ons team bestaat uit verschillende IT-professionals die meedenken met jouw bedrijf. We zijn momenteel met 6 medewerkers en 10-15 freelancers die dag en nacht klaar staan om al jouw projecten en uitdagingen aan te pakken.

Ons team is bereikbaar via verschillende kanalen. Ons bereiken kan je telefonisch, via e-mail en zelfs via Whatsapp.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 250 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS, kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

“Het moet gewoon werken”

“Het moet gewoon werken” is meer dan een slogan voor ons; het is de belofte die we aan al onze klanten maken. Met meer dan 200 KMO’s die op ons vertrouwen, hebben we bewezen dat we deze belofte keer op keer waarmaken. Door te kiezen voor PDSS., kiest u voor een zorgeloze IT-ervaring, ondersteund door een team dat echt om uw bedrijf geeft.

Een greep uit onze partnerships

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om jou te helpen en te adviseren. Bel ons op +32 15 790 650 of stuur een e-mail naar info@pdss.eu. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan IT-oplossingen die gewoon werken.